ΓΕΝΙΚΑ
Γενικές Πληροφορίες
Ιστορία
Αρχαιολογία
Τοπικά Προϊόντα
Ήθη και Έθιμα
Δραστηριότητες
Μουσεία
Αξιοθέατα
Χωριά / Οικισμοί
Εκκλησίες / Μοναστήρια
Παραλίες
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Πώς θα φθάσετε
Φωτογραφικό Υλικό
Χρήσιμες Πληροφορίες
ΔΙΑΜΟΝΗ
Ξενοδοχεία
Διαμερίσματα
Ψηφίστε & Προτείνετε
το νησί που σας αρέσει
να προβάλουμε το
2023!


Η ψήφος σας μετράει!
Ψηφίστε
Αποτελέσματα
ΤΙΜΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Το 2013 προτείνατε
την Ικαρία στο Αιγαίο

Χάρτης Κέρκυρας, Ελληνικά Νησιά

Τιμώμενος προορισμός για το 2014
Καλώς ήρθατε στο νησί της Κέρκυρας

Η Κέρκυρα σήμερα είναι µια από τις πιο γοητευτικές γειτονιές της Ευρώπης. Ένας τόπος με θαυμάσιες αντιθέσεις, αλλεπάλληλες επιρροές, σταυροδρόμι πολιτισμών και χρωμάτων.

Βρίσκεται στο βόρειο Ιόνιο, νότια της Αδριατικής θάλασσας, ανάµεσα στην ηπειρωτική Ελλάδα και την Ιταλία. Η στρατηγική της θέση στη Μεσόγειο ήταν η αιτία που την κατέστησε “µήλο της έριδος” για τις µεγάλες δυνάµεις κάθε εποχής. Η ίδια αυτή θέση επιτρέπει σήµερα την απ’ ευθείας αεροπορική σύνδεση της Κέρκυρας µε όλες σχεδόν τις ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και την καθηµερινή ακτοπλοϊκή σύνδεση µε αρκετά λιµάνια της Ιταλίας.

Το µεσογειακό κλίµα και η υψηλή ποιότητα διαβίωσης καθιστούν την Κέρκυρα ιδανικό τόπο διαµονής για οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. O ήπιος χειµώνας µε σχετικά υψηλή θερµοκρασία (7-20ο C) και αρκετή ηλιοφάνεια (περίπου 4,5 ώρες ηµερησίως), επιτρέπει συχνές αποδράσεις στην κερκυραϊκή φύση, ενώ η άνοιξη, με την αδιάκοπη εναλλαγή αποχρώσεων, είναι αναμφισβήτητα εντυπωσιακή.

Το καλοκαίρι, οι πανέµορφες παραλίες, το κοσμοπολίτικο περιβάλλον, αλλά και τ΄ αμέτρητα παραδοσιακά πανηγύρια, υπόσχονται αξέχαστες διακοπές, ενώ το φθινόπωρο είναι η πλέον κατάλληλη εποχή για μια τελευταία βουτιά στη ζεστή θάλασσα.
 
Κέρκυρα
©  Kerkyra Island copyright www.greekhotels.gr
 

Ο Καιρός στην Ελλάδα

 
Επιλέξτε περιοχή:
 
 
partners

Απαγορεύεται αυστηρώς η ακριβής, μερική, τμηματική, παραφρασμένη ή διασκευασμένη αναπαραγωγή των περιεχομένων ή του σχεδιασμού
αυτής της ιστοσελίδας, με οποιοδήποτε μέσο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοαντιγραφικό ή άλλο, χωρίς τη συγκατάθεση του νόμιμου εκπροσώπου.

Copyright © 1994 - 2022 www.greekhotels.gr (KAVI CLUB S.A. - Ταξιδιωτικές Υπηρεσίες στην Ελλάδα)

Γρήγορη Αναζήτηση
Γράψτε και επιλέξτε το όνομα του Ξενοδοχείου και πιέστε GO.