Λασίθι

Τουριστικές πληροφορίες

Τουριστικές πληροφορίες για την περιοχή Λασίθι στην Κρήτη

 

Αναζήτηση ξενοδοχείων!Ξενοδοχεία, διαμερίσματα, bungalows, βίλλες και motels στην Ελλάδα.

Προορισμός
Επισκέπτες
Check in
Check out

Λασίθι - Κρήτη Ξενοδοχεία και Διαμερίσματα

Κατάλογος Διαμερισμάτων και Ξενοδοχείων όλων των κατηγοριών και αστέρων ανά περιοχή.
Επιλέξτε το κατάλυμα της αρεσκείας σας και επικοινωνήστε κατευθείαν για την κράτηση των δωματίων σας.

  Λίστες Καταλυμάτων σε τουριστικές περιοχές του Λασιθίου
  Ταξιδιωτικές πληροφορίες για το Λασίθι Κρήτης
lassithi hotels and apartments crete island greece

ΕΙΚΟΝΙΚH ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Ταξιδιωτικές πληροφορίες
για το
Λασίθι Κρήτης
agios nikolaos hotels and apartments crete island greece elounda hotels and apartments crete island greece ierapetra hotels and apartments crete island greece vai palm hotels and apartments crete island greece

Λασίθι - Παραλίες στο Λασίθι Κρήτης

Πληροφορίες σχετικά με τις Παραλίες του Λασιθίου

Λασίθι - Παραλία Αγιάς Φωτιάς

Λασίθι - Παραλία Αγιά Φωτιά

Η παραλία της Αγιάς Φωτιάς βρίσκεται 13 χλμ. από την πόλη της Ιεράπετρας προς την Σητεία και απέχει μόλις 3 χλμ. από το χωριό Φέρμα. Είναι μία από τις καλύτερες παραλίες του Νομού η οποία έχει τιμηθεί με την διάκριση της Ευρωπαϊκής «Γαλάζιας Σημαίας» για την οργάνωση και την καθαριότητα της.

Λασίθι - Παραλία Βάι

Λασίθι - Παραλία Βάι

Το Βάι, το μοναδικό Φοινικόδασος στην Ευρώπη, με τους 5.000 φοίνικες που φτάνουν μέχρι τη χρυσαφένια αμμουδιά βρίσκεται πολύ κοντά στο χωριό Παλαίκαστρο, στο ανατολικό άκρο της Κρήτης. Είναι μία από τις καθαρότερες οργανωμένες παραλίες της Ελλάδας.

Λασίθι - Παραλία του Κουρεμένου

Λασίθι - Παραλία Κουρεμένος

Η παραλία του Κουρεμένου απέχει 3 χλμ. από το Παλαίκαστρο λίγο πιο νότια από το φημισμένο Βάι. Η παραλία είναι αρκετά μεγάλη σε μήκος και αποτελεί ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του wind surfing.

Λασίθι - Παραλία του Ξερόκαμπου

Λασίθι - Παραλία Ξερόκαμπος

Ο παραλιακός οικισμός Ξερόκαμπος βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του Ν. Λασιθίου και απέχει 9 χλμ. από το χωριό της Ζάκρου. Στον Ξερόκαμπο βρίσκονται μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες της Κρήτης, μεγάλες σε έκταση, με χρυσή αμμουδιά και πεντακάθαρες.

Λασίθι - Χρυσή ακτή ή Παραλία Bούλισμα

Λασίθι - Χρυσή ακτή ή Παραλία Bούλισμα

Η Χρυσή ακτή ή Βούλισμα όπως την ονομάζουν οι ντόπιοι είναι η μεγαλύτερη δημοτική παραλία του Καλού Χωριού. Πρόκειται για μία απέραντη αμμουδερή παραλία, μοναδική στην Κρήτη για την άσπρη άμμο που κάνουν τα νερά της διάφανα και εξωτικά.

Λασίθι - Παραλία Χρυσή ή Γαϊδουρονήσι

Λασίθι - Παραλία Χρυσή ή Γαϊδουρονήσι

Η Χρυσή ή Γαϊδουρονήσι είναι το νοτιότερο φυσικό πάρκο της Κρήτης. Πρόκειται για ένα ακατοίκητο νησάκι το οποίο βρίσκεται 8 ναυτικά μίλια νότια της Ιεράπετρας στο Λιβυκό Πέλαγος. Είναι ένα σχεδόν επίπεδο νησί το 1/3 του οποίου καλύπτεται από ένα όμορφο δάσος από κέδρους. Έχει υπέροχες παραλίες με λευκή άμμο, αμέτρητα κοχύλια και πεντακάθαρα, γαλαζοπράσινα νερά. Η πρόσβαση στο νησί γίνεται με καΐκια που ξεκινούν από το λιμάνι της Ιεράπετρας.

Λασίθι - Παραλία Κουφονήσι

Λασίθι - Παραλία Κουφονήσι

Το Κουφονήσι είναι ένα μικρό ερημικό νησάκι του Λιβυκού Πελάγους το οποίο βρίσκεται βορειοδυτικά του ακρωτηρίου Γούδουρας με Μινωικά ερείπια, αμμόλοφους, καταπληκτικές παραλίες και δυνατότητα για ελεύθερο camping.

 
 

Ο Καιρός στην Ελλάδα

 
Επιλέξτε περιοχή:
 
 
 
partners

Απαγορεύεται αυστηρώς η ακριβής, μερική, τμηματική, παραφρασμένη ή διασκευασμένη αναπαραγωγή των περιεχομένων ή του σχεδιασμού
αυτής της ιστοσελίδας, με οποιοδήποτε μέσο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοαντιγραφικό ή άλλο, χωρίς τη συγκατάθεση του νόμιμου εκπροσώπου.

Copyright © 1994 - 2022 www.greekhotels.gr (KAVI CLUB S.A. - Ταξιδιωτικές Υπηρεσίες στην Ελλάδα)

Γρήγορη Αναζήτηση
Γράψτε και επιλέξτε το όνομα του Ξενοδοχείου και πιέστε GO.
Ξενοδοχεία & Διαμερίσματα στο νησί Κρήτη