Αιτωλοακαρνανία

Ταξιδιωτικές πληροφορίες

Τουριστικές πληροφορίες για την περιοχή Αιτωλοακαρνανία στην Κεντρική Ελλάδα

 

Αναζήτηση ξενοδοχείων!Ξενοδοχεία, διαμερίσματα, bungalows, βίλλες και motels στην Ελλάδα.

Προορισμός
Επισκέπτες
Check in
Check out

Αιτωλοακαρνανία - Κεντρική Ελλάδα Ξενοδοχεία και Διαμερίσματα

Κατάλογος Διαμερισμάτων και Ξενοδοχείων όλων των κατηγοριών και αστέρων ανά περιοχή.
Επιλέξτε το κατάλυμα της αρεσκείας σας και επικοινωνήστε κατευθείαν για την κράτηση των δωματίων σας.

  Λίστες Καταλυμάτων σε τουριστικές περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας
  Ταξιδιωτικές πληροφορίες για την Αιτωλοακαρνανία Κεντρική Ελλάδα
Etoloakarnania greece hotels and apartments greece

ΕΙΚΟΝΙΚH ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Ταξιδιωτικές πληροφορίες
για την
Αιτωλοακαρνανία Κεντρική Ελλάδα
Agrinio hotels and apartments Etoloakarnania central greece Messolonghi hotels and apartments Etoloakarnania central greece Vonitsa hotels and apartments Etoloakarnania central greece nafpaktos hotels and apartments Etoloakarnania central greece

Αιτωλοακαρνανία - Χωριά στην Αιτωλοακαρνανία, Κεντρική Ελλάδα

Πληροφορίες σχετικά με τα Χωριά στην Αιτωλοακαρνανία

Αιτωλοακαρνανία - Χιλιαδού

Αιτωλοακαρνανία - Χιλιαδού

Ένα από τα πολλά χωριά της πεδιάδας του Μόρνου είναι η Χιλιαδού. Το μικρό αυτό καμποχώρι περιβάλλεται από απέραντες καλλιεργήσιμες εκτάσεις και κάθεται στριμωγμένο σε μια άκρη της πεδιάδας δίπλα στη θάλασσα.

Στην είσοδο του χωριού συναντά κανείς χαμηλά διώροφα σπιτάκια με κεραμοσκεπή που φτάνουν ως την παραλία, μήκους 2χλμ, καταφύγιο για τα ψαροκάικα, πλούσια σε ξενοδοχεία, ψαροταβέρνες, beach bar και καφέ, που προσφέρονται για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του επισκέπτη και του παραθεριστή.

Αιτωλοακαρνανία - Μοναστηράκι

Αιτωλοακαρνανία - Μοναστηράκι

Το γραφικό παραθαλάσσιο χωριό Μοναστηράκι, κτισμένο αμφιθεατρικά, με τα παραδοσιακά σπίτια προσφέρει στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης στον κάθε επισκέπτη. Χαρακτηριστικό του το μικρό λιμάνι με τις ψαροταβέρνες, όπου μπορεί κάποιος να απολαύσει το καλό φαγητό ακριβώς δίπλα στην θάλασσα. Γνωστό επίσης για την βοτσαλένια παραλία του, τα παγωμένα και πεντακάθαρα νερά, αλλά και τα beach bar, που προσφέρουν μία πλούσια νυχτερινή ζωή στους επισκέπτες

Αιτωλοακαρνανία - Αστακός

Αιτωλοακαρνανία - Αστακός

Ο Αστακός είναι κωμόπολη του νομού Αιτωλοακαρνανίας, χτισμένη σε υψόμετρο 10 μ. στον μυχό του ομώνυμου κόλπου και με πληθυσμό 2,538 κατοίκους. Αποτελεί την έδρα του δήμου Αστακού και ανάμεσα στα αξιοθέατά του περιλαμβάνονται κατάφυτα τοπία, μοναστήρια και ιστορικοί χώροι. Παλιότερα ο Αστακός ήταν σημαντικό κέντρο εξαγωγής βελανιδιού από το γειτονικό βελανιδόδασος Ξηρομέρου ενώ τα τελευταία χρόνια ελπίζει σε οικονομική ανάπτυξη με την ολοκλήρωση και λειτουργία του νέου μεγάλου λιμανιού στο Πλατυγυάλι.

Αιτωλοακαρνανία - Πόλη Βόνιτσα

Αιτωλοακαρνανία - Πόλη Βόνιτσα

Η Βόνιτσα είναι παραλιακή πόλη χτισμένη στη νότια πλευρά του Αμβρακικού κόλπου. Κυριότερο αξιοθέατο της πόλης είναι το βενετσιάνικο κάστρο της, το οποίο είναι από τα πιο καλοδιατηρημένα της Ελλάδας. Στην περιοχή υπάρχουν επίσης πολλοί παλαιοί ναοί, ενώ το όμορφο νησάκι στον κόλπο μπροστά από την πόλη ενώνεται με γέφυρα και προσφέρεται για περιπάτους.

 
 

Ο Καιρός στην Ελλάδα

 
Επιλέξτε περιοχή:
 
 
 
partners

Απαγορεύεται αυστηρώς η ακριβής, μερική, τμηματική, παραφρασμένη ή διασκευασμένη αναπαραγωγή των περιεχομένων ή του σχεδιασμού
αυτής της ιστοσελίδας, με οποιοδήποτε μέσο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοαντιγραφικό ή άλλο, χωρίς τη συγκατάθεση του νόμιμου εκπροσώπου.

Copyright © 1994 - 2019 www.greekhotels.gr (KAVI CLUB S.A. - Ταξιδιωτικές Υπηρεσίες στην Ελλάδα)

Γρήγορη Αναζήτηση
Γράψτε και επιλέξτε το όνομα του Ξενοδοχείου και πιέστε GO.
Lefkada
Ξενοδοχεία & Διαμερίσματα στην Κεντρική Ελλάδα.