ΓΕΝΙΚΑ
Γενικές Πληροφορίες
Ιστορία
Αρχαιολογία
Τοπικά Προϊόντα
Ήθη και Έθιμα
Δραστηριότητες
Μουσεία
Αξιοθέατα
Χωριά / Οικισμοί
Εκκλησίες / Μοναστήρια
Παραλίες
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Πώς θα φθάσετε
Φωτογραφικό Υλικό
Χρήσιμες Πληροφορίες
ΔΙΑΜΟΝΗ
Ξενοδοχεία
Διαμερίσματα
Ψηφίστε & Προτείνετε
το νησί που σας αρέσει
να προβάλουμε το
2021!


Η ψήφος σας μετράει!
Ψηφίστε
Αποτελέσματα
ΤΙΜΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Το 2013 προτείνατε
την Ικαρία στο Αιγαίο

Δραστηριότητες

Η Κέρκυρα είναι αναμφισβήτητα ιδανικός θαλάσσιος προορισμός και το πλεονέκτημα αυτό ενισχύεται τόσο από τη ναυτική παράδοση χιλιετηρίδων, όσο και από τις ευνοϊκές για θαλάσσιους πλόες ειδικές συνθήκες: οι αποστάσεις μεταξύ των ακτών είναι μικρές, ενώ εξίσου ευνοϊκές είναι και οι συνθήκες, που σχετίζονται με την ένταση των ανέμων και τις θερμοκρασίες περιβάλλοντος και θάλασσας. Οι δυνατότητες για σπορ και αναψυχή είναι σίγουρα εντυπωσιακές και ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του είδους.

Κέρκυρα - Kαταδύσεις Kαταδύσεις
Oι ακρογιαλιές και οι ορµίσκοι, οι κάβοι και οι ατέλειωτες ξέρες, είναι ένας µικρός παράδεισος για τους λάτρεις του βυθού, γι’ αυτό και οργανωµένα καταδυτικά κέντρα λειτουργούν σ΄ όλο το νησί.

Θαλάσσια σπορ
Στις οργανωμένες παραλίες του νησιού υπάρχουν σχολές, όπου εκπαιδευτές θα σας µυήσουν στη µαγεία του ταξιδιού πάνω στο κύµα: σκι, τζετ σκι, αλεξίπτωτο, windsurf, kite surf, αλλά και ποδήλατα θαλάσσης και κανό, βρίσκονται στη διάθεσή σας για να διαγράψετε τη δική σας θαλασσινή πορεία!

Πεζοπορία
Η έντονη βλάστηση, τα παραδοσιακά χωριά και το ήπιο ανάγλυφο καθιστούν την πεζοπορία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Σπάνια αγριολούλουδα, “µυστικές” λίµνες και σκιεροί ελαιώνες θα βρεθούν στο διάβα σας στην πρώτη “εκτός δρόµου” διαδροµή που θα κάνετε. Δίκτυα µονοπατιών µε επαρκή σήµανση και σηµεία ξεκούρασης, δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για περιήγηση στην κερκυραϊκή φύση.

Ποδηλασία
Οργανωμένα groups έρχονται στην Κέρκυρα αποκλειστικά για ποδηλασία. Mοναδική εμπειρία, η εξερεύνηση σε άγνωστα μονοπάτια που καταλήγουν σε ερημικές παραλίες.

Ιππασία
Με άλογα κατάλληλα τόσο για αρχάριους, όσο και για έμπειρους αναβάτες και πλήθος παλιών μονοπατιών και αγροτικών δρόμων, οι σχολές ιππασίας προσφέρουν απεριόριστες δυνατότητες στους λάτρεις του αθλήματος.

Κέρκυρα - Γκολφ Γκολφ
Η Κέρκυρα διαθέτει ένα φημισμένο γήπεδο γκολφ µε 18 τρύπες. Σχεδιασµένο από τον διάσηµο αρχιτέκτονα Donald Harradine στο λιβάδι του Ρόπα στους Έρµονες, το Corfu Golf Club είναι ανοιχτό από το Μάρτιο µέχρι το Νοέµβριο και ενδείκνυται τόσο για αρχάριους, όσο και για έµπειρους παίκτες.

Κρίκετ
Η παράδοση δύο περίπου αιώνων συνεχίζεται µέχρι σήµερα στο µοναδικό µέρος της Ελλάδας που το κρίκετ έχει σοβαρές υποδοµές. Επίσηµα τουρνουά και φιλικές αναµετρήσεις διοργανώνονται όλο το χρόνο στο πιο ατµοσφαιρικό γήπεδο της Ευρώπης: στην πλατεία Σπιανάδα, µέσα στο ιστορικό κέντρο της πόλης, ενώ περισσότερη άνεση και καλύτερες υποδοµές υπάρχουν στο γήπεδο που βρίσκεται µέσα στη µαρίνα Γουβιών.

 
Κέρκυρα
©  Kerkyra Island copyright www.greekhotels.gr
 

Ο Καιρός στην Ελλάδα

 
Επιλέξτε περιοχή:
 
 
partners

Απαγορεύεται αυστηρώς η ακριβής, μερική, τμηματική, παραφρασμένη ή διασκευασμένη αναπαραγωγή των περιεχομένων ή του σχεδιασμού
αυτής της ιστοσελίδας, με οποιοδήποτε μέσο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοαντιγραφικό ή άλλο, χωρίς τη συγκατάθεση του νόμιμου εκπροσώπου.

Copyright © 1994 - 2020 www.greekhotels.gr (KAVI CLUB S.A. - Ταξιδιωτικές Υπηρεσίες στην Ελλάδα)

Γρήγορη Αναζήτηση
Γράψτε και επιλέξτε το όνομα του Ξενοδοχείου και πιέστε GO.
Lefkada
Limnos