Ρέθυμνο

Τουριστικές πληροφορίες

Τουριστικές πληροφορίες για την περιοχή Ρέθυμνο στην Κρήτη

 

Αναζήτηση ξενοδοχείων!Ξενοδοχεία, διαμερίσματα, bungalows, βίλλες και motels στην Ελλάδα.

Προορισμός
Επισκέπτες
Check in
Check out

Ρέθυμνο - Κρήτη Ξενοδοχεία και Διαμερίσματα

Κατάλογος Διαμερισμάτων και Ξενοδοχείων όλων των κατηγοριών και αστέρων ανά περιοχή.
Επιλέξτε το κατάλυμα της αρεσκείας σας και επικοινωνήστε κατευθείαν για την κράτηση των δωματίων σας.

  Λίστες Καταλυμάτων σε τουριστικές περιοχές του Ρεθύμνου
  Ταξιδιωτικές πληροφορίες για το Ρέθυμνο Κρήτης
rethymnon prefecuture crete island hotels and apartments greece

ΕΙΚΟΝΙΚH ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Ταξιδιωτικές πληροφορίες
για το
Ρέθυμνο Κρήτης
rethymnon hotels and apartments crete island greece plakias hotels and apartments crete island greece preveli hotels and apartments crete island greece adele hotels and apartments crete island greece

Ρέθυμνο - Παραλίες στο Ρέθυμνο Κρήτης

Πληροφορίες σχετικά με τις Παραλίες του Ρεθύμνου Κρήτης

Ρέθυμνο - Παραλία Ρεθύμνου

Ρέθυμνο - Παραλία Ρεθύμνου

Η παραλία του Ρεθύμνου έχει μήκος γύρω στα 13 χλμ. και εκτείνεται από την πόλη του Ρεθύμνου για να φτάσει στην περιοχή της Σκαλέτας. Πρόκειται για μια οργανωμένη, αμμουδερή και πολυσύχναστη παραλία με πεντακάθαρα νερά, αφού η θάλασσα καθαρίζεται βιολογικά.

Ρέθυμνο - Παραλία Γεροποτάμου

Ρέθυμνο - Παραλία Γεροπόταμος

Η παραλία του Γεροπόταμου βρίσκεται κάτω από την ομώνυμη γέφυρα σε απόσταση 20 χλμ. ανατολικά της πόλης του Ρεθύμνου. Είναι μια μικρή αλλά εντυπωσιακή παραλία με άμμο και βότσαλο. Τα νερά της είναι πεντακάθαρα και αρκετά βαθιά.

Ρέθυμνο - Παραλία Μπαλί

Ρέθυμνο - Παραλία Μπαλί

Η παραλία Μπαλί βρίσκεται στο ομώνυμο χωριό σε απόσταση 34 χλμ. ανατολικά του Ρεθύμνου. Τα τελευταία χρόνια το χωριό έχει εξελιχθεί σε ένα δημοφιλές τουριστικό θέρετρο και η παραλία του είναι γεμάτη κόσμο τους καλοκαιρινούς μήνες. Υπάρχουν πολλές όμορφες ακτές με πεντακάθαρα νερά κα πολλά γραφικά λιμανάκια.

Ρέθυμνο - Παραλία Δαμνόνι

Ρέθυμνο - Παραλία Δαμνόνι

Το Δαμνόνι είναι μια μεγάλη αμμουδερή παραλία η οποία απέχει 6 χλμ. από το τουριστικό θέρετρο Πλακιάς. Είναι μια οργανωμένη παραλία με δυνατότητες για διαμονή και φαγητό αφού διαθέτει ενοικιαζόμενα δωμάτια και λίγες ταβέρνες.

Ρέθυμνο - Παραλία Αμμούδι

Ρέθυμνο - Παραλία Αμμούδι

Το Αμμούδι είναι μια μικρή βοτσαλωτή παραλία η οποία βρίσκεται σε απόσταση 6 χλμ. ανατολικά του Πλακιά. Είναι προστατευμένη από τους δυνατούς ανέμους και προσφέρεται για γυμνισμό αφού είναι αρκετά ερημική και πλέον γνωστή στους γυμνιστές του νησιού.

Ρέθυμνο - Παραλία Πρέβελης

Ρέθυμνο - Παραλία Πρέβελη

Η παραλία Πρέβελη είναι από τις πιο όμορφες και ειδυλλιακές της Κρήτης. Είναι μια πραγματικά μαγευτική αμμουδερή παραλία με φοίνικες, ακριβώς στις εκβολές του ποταμού Κουρταλιώτη. Αξίζει μια βόλτα στο ποτάμι αφού υπάρχουν πανέμορφα σημεία με μικρούς καταρράκτες και πλούσια βλάστηση. Η παραλία το Καλοκαίρι είναι κατάμεστη από κόσμο που έρχεται για να απολαύσει το μπάνιο του και να θαυμάσει αυτό το υπέροχο τοπίο. Η πρόσβαση στην παραλία γίνεται είτε περπατώντας από την Μονή Πρέβελη 10-15 λεπτά, είτε με καραβάκι από τον Πλακιά.

Ρέθυμνο - Παραλία Τριόπετρα

Ρέθυμνο - Παραλία Τριόπετρα

Η παραλία της Τριόπετρας βρίσκεται σε απόσταση 50 χλμ. περίπου νότια του Ρεθύμνου. Η παραλία ονομάστηκε έτσι από τους τρεις βράχους που δεσπόζουν στη θάλασσα. Είναι μία μεγάλη και αμμουδερή παραλία και αποτελεί ιδανική επιλογή για εκείνους που επιθυμούν να χαλαρώσουν σε μια απομονωμένη παραλία. Επίσης, η παραλία είναι γνωστή για το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα της.

Ρέθυμνο - Παραλία Αγίου Παύλου

Ρέθυμνο - Παραλία Άγιος Παύλος

Η αμμουδερή παραλία του Αγίου Παύλου βρίσκεται σε απόσταση 58 χλμ. νότια του Ρεθύμνου. Θεωρείται μία από τις πιο όμορφες παραλίες του νομού και όχι άδικα. Η παραλία είναι με πολύ μικρό βότσαλο και τα νερά της είναι κρυστάλλινα. Είναι ιδανική για ηρεμία, μακριά από τον πολύ κόσμο και τη φασαρία. Στο ομώνυμο χωριό υπάρχουν ενοικιαζόμενα δωμάτια και ταβέρνες.

Ρέθυμνο - Παραλία Πανόρμου

Ρέθυμνο - Παραλία Πάνορμος

Η παραλία του Πανόρμου απέχει 20 χλμ. από το Ρέθυμνο, στο ομώνυμο χωριό. Πρόκειται για μια αρκετά δημοφιλή και οργανωμένη παραλία με ψιλή καφέ άμμο. Στην περιοχή υπάρχουν αρκετά ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα για να κάνει κάποιος θαλάσσια σπορ.

Ρέθυμνο - Παραλία Αγίας Γαλήνης

Ρέθυμνο - Παραλία Αγία Γαλήνη

Το τουριστικό θέρετρο της Αγίας Γαλήνης βρίσκεται σε απόσταση 58 χλμ. νότια του Ρεθύμνου και διαθέτει δύο από τις ωραιότερες παραλίες του νησιού. Πρόκειται για δύο πεντακάθαρες και πλήρως οργανωμένες παραλίες που παρέχουν στους λουόμενους την δυνατότητα για θαλάσσια σπορ. Οι παραλίες δεν συνιστώνται για εκείνους που επιθυμούν ησυχία, αφού το Καλοκαίρι οι παραλίες είναι πολύ δημοφιλείς και κατακλύζονται από κόσμο.

 
 

Ο Καιρός στην Ελλάδα

 
Επιλέξτε περιοχή:
 
 
 
partners

Απαγορεύεται αυστηρώς η ακριβής, μερική, τμηματική, παραφρασμένη ή διασκευασμένη αναπαραγωγή των περιεχομένων ή του σχεδιασμού
αυτής της ιστοσελίδας, με οποιοδήποτε μέσο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοαντιγραφικό ή άλλο, χωρίς τη συγκατάθεση του νόμιμου εκπροσώπου.

Copyright © 1994 - 2021 www.greekhotels.gr (KAVI CLUB S.A. - Ταξιδιωτικές Υπηρεσίες στην Ελλάδα)

Γρήγορη Αναζήτηση
Γράψτε και επιλέξτε το όνομα του Ξενοδοχείου και πιέστε GO.
Ξενοδοχεία & Διαμερίσματα στο νησί Κρήτη