Βοιωτία

Ταξιδιωτικές πληροφορίες

Τουριστικές πληροφορίες για την περιοχή Βοιωτία στην Κεντρική Ελλάδα

 

Αναζήτηση ξενοδοχείων!Ξενοδοχεία, διαμερίσματα, bungalows, βίλλες και motels στην Ελλάδα.

Προορισμός
Επισκέπτες
Check in
Check out

Βοιωτία - Κεντρική Ελλάδα Ξενοδοχεία και Διαμερίσματα

Κατάλογος Διαμερισμάτων και Ξενοδοχείων όλων των κατηγοριών και αστέρων ανά περιοχή.
Επιλέξτε το κατάλυμα της αρεσκείας σας και επικοινωνήστε κατευθείαν για την κράτηση των δωματίων σας.

  Λίστες Καταλυμάτων σε τουριστικές περιοχές της Βοιωτίας
  Ταξιδιωτικές πληροφορίες για την Βοιωτία Κεντρική Ελλάδα
Viotia central greece hotels and apartments greece

ΕΙΚΟΝΙΚH ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Ταξιδιωτικές πληροφορίες
για την
Βοιωτία Κεντρική Ελλάδα
Andikira_ Viotia hotels and apartments central greece Arahova Viotia hotels and apartments central greece Livadia Viotia hotels and apartments central greece Thiva Viotia hotels and apartments central greece

Βοιωτία - Παραλίες στην Βοιωτία, Κεντρική Ελλάδα

Πληροφορίες σχετικά με τα Παραλίες στην Βοιωτία

Παραλίες Βοιωτίας - Παραλία Διστόμου

Παραλίες Βοιωτίας - Παραλία Διστόμου

Η Παραλία Διστόμου διαθέτει ακτή από λευκό και γκρίζο βότσαλο που είναι οργανωμένη με σκίαστρα, καμπίνες και ντουσιέρες σε όλη την έκτασή της, των περίπου 4 χλμ. αρχίζοντας αριστερά από την πανέμορφη παραλία και το λιμανάκι του Αγίου Νικολάου και εκτείνεται μέχρι τα σύνορα με την Αντίκυρα στην κυρίως τουριστική παραλία των Άσπρων Σπιτιών. Αν επιθυμεί κάποιος νυχτερινή ζωή δίπλα στην Παραλία, ιδιαίτερα τα καλοκαιρινά βράδυα, μπορεί να επισκεφθεί την διπλανή Αντίκυρα με πληθώρα επιλογών από κλασσικές ταβέρνες, ψαροταβέρνες, εστιατόρια και μπαράκια αν και τις πολύ ζεστές νύχτες, που είναι συνηθισμένες το καλοκαίρι στην περιοχή, προτείνουμε για φαγητό τα δροσερά στέκια του Διστόμου καθώς επίσης τα Ξενοδοχεία του για τον βραδυνό ύπνο, για το εξαίρετο κλίμα και υγιεινό αέρα του.

Παραλίες Βοιωτίας - Παραλία Άγιος Βασίλειος

Παραλίες Βοιωτίας - Παραλία Άγιος Βασίλειος

Σε απόσταση 14χλμ από την έδρα του Δήμου βρίσκεται το τουριστικό θέρετρο του Αγίου Βασιλείου. Η διαδρομή σαφώς ανταμείβει τον ταξιδιώτη καθώς περνά μέσα από ένα κατάφυτο τοπίο από πεύκα για να καταλήξει σε μια πανέμορφη παραλία. Ο μικρός αυτός κολπίσκος του Κορινθιακού είναι γνωστός για τα καθάρια και παγωμένα του γαλάζια νερά. Το σκηνικό συνθέτει η ζωντάνια των νέων ανθρώπων με τα τζετ σκι, τα κανό και το beach volley. Την παραλία του πλαισιώνουν ουζερί και ψαροταβέρνες.

Παραλίες Βοιωτίας - Παραλία Καραχάλιος

Παραλίες Βοιωτίας - Παραλία Καραχάλιος

Ο Καραχάλιος, απέχει περίπου τριάντα πέντε λεπτά από το Κυριάκι. Υπάρχουν επτά παραλίες και ένα λιμάνι, στο οποίο οι ψαράδες αφήνουν τα καΐκια και τις βάρκες τους.

Παραλίες Βοιωτίας - Παραλία Καλαμάκι

Ακολουθώντας κανείς τη διαδρομή για τον Άγιο Βασίλη, ένας παράδρομος δεξιά οδηγεί στο Καλαμάκι. Δέντρα κατά μήκος της μικρής παραλίας, ψιλή άμμος και βότσαλα, κρυστάλλινα νερά συνθέτουν το «πρωτόγονο» τοπίο. Ο επισκέπτης εδώ έχει επιλέξει την ηρεμία, το διάλογο με τη φύση.

 
 

Ο Καιρός στην Ελλάδα

 
Επιλέξτε περιοχή:
 
 
 
partners

Απαγορεύεται αυστηρώς η ακριβής, μερική, τμηματική, παραφρασμένη ή διασκευασμένη αναπαραγωγή των περιεχομένων ή του σχεδιασμού
αυτής της ιστοσελίδας, με οποιοδήποτε μέσο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοαντιγραφικό ή άλλο, χωρίς τη συγκατάθεση του νόμιμου εκπροσώπου.

Copyright © 1994 - 2024 www.greekhotels.gr (KAVI CLUB S.A. - Ταξιδιωτικές Υπηρεσίες στην Ελλάδα)

Γρήγορη Αναζήτηση
Γράψτε και επιλέξτε το όνομα του Ξενοδοχείου και πιέστε GO.
Ξενοδοχεία & Διαμερίσματα στην Κεντρική Ελλάδα.