Φθιώτιδα

Ταξιδιωτικές πληροφορίες

Τουριστικές πληροφορίες για την περιοχή Φθιώτιδα στην Κεντρική Ελλάδα

 

Αναζήτηση ξενοδοχείων!Ξενοδοχεία, διαμερίσματα, bungalows, βίλλες και motels στην Ελλάδα.

Προορισμός
Επισκέπτες
Check in
Check out

Φθιώτιδα - Κεντρική Ελλάδα Ξενοδοχεία και Διαμερίσματα

Κατάλογος Διαμερισμάτων και Ξενοδοχείων όλων των κατηγοριών και αστέρων ανά περιοχή.
Επιλέξτε το κατάλυμα της αρεσκείας σας και επικοινωνήστε κατευθείαν για την κράτηση των δωματίων σας.

  Λίστες Καταλυμάτων σε τουριστικές περιοχές της Φθιώτιδας
  Ταξιδιωτικές πληροφορίες για την Φθιώτιδα Κεντρική Ελλάδα
Fthiotida central greece hotels and apartments greece

ΕΙΚΟΝΙΚH ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Ταξιδιωτικές πληροφορίες
για την
Φθιώτιδα Κεντρική Ελλάδα
Makrakomi Fthiotida hotels and apartments central greece Thermopiles Fthiotida hotels and apartments central greece Pavliani Fthiotida hotels and apartments central greece Stilida Fthiotida hotels and apartments central greece

Φθιώτιδα - Γενικές Πληροφορίες για την Φθιώτιδα, Κεντρική Ελλάδα

Πληροφορίες σχετικά με την Φθιώτιδα

Fthiotida hotels and apartments Central Greece

Ο Νομός Φθιώτιδας αποτελεί μία μικρογραφία της Ελλάδας με χαρακτηριστικές ομοιότητες του μέρους προς το όλο στρατηγική θέση, έντονο ανάγλυφο, εύφορες εκτάσεις, θάλασσες, ιδανικό κλίμα και ποικιλία πλουτοπαραγωγικών πηγών και δραστηριοτήτων, συνεχής κατοίκηση από την αρχαιότητα, ιστορία και πολιτισμός. Στη μικρή "Ελλάδα", στο Νομό Φθιώτιδας, αρχίζει ένα μικρό οδοιπορικό! Μετά την πρώτη ξενάγηση στο βυθό του Β. Ευβοϊκού κόλπου ακολουθεί η πανέμορφη Μαλεσΐνα. Συστήνουμε την αρχαία πόλη Αλές, τα λείψανα νεολιθικής κατοίκησης, τις αρχαιότητες απ΄ τον 6" π.Χ. αι. μέχρι τα ελληνιστικά χρόνια και το βυζάντιο, κι υστέρα τις υπέροχες παραλίες του για το επόμενο μπάνιο, τις τουριστικές εγκαταστάσεις για τη διαμονή και τα καταστήματα κάθε είδους για την εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση των αναγκών (π.χ. τροφή και νερό) και των επιθυμιών (π.χ. θαλασσινές γεύσεις, κρασί, καφές και συνέχεια...).

Fthiotida hotels and apartments Central Greece

Η συνέχεια αφορά την Αταλάντη (κέντρο της Λοκρίδας) και την παραλία της τη Σκάλα Αταλάντης. Η πόλη φιλοξενεί αρχαιολογικό μουσείο και μαυσωλείο ρωμαϊκών χρόνων "Χαμάϊθανάσης", καθώς και το χρώμα, την υποδομή και τη σύγχρονη κίνηση τεσσάρων εποχών. Το τρίκορφο Αταλαντονήσι είναι ακριβώς απέναντι, αλλά η γεύση του καλοκαιριού και της θάλασσας διαμένει στις τουριστικές εγκαταστάσεις και κινείται στα μαγαζιά στην παραλία της Σκάλας.

Έντονη γεύση θάλασσας έχουν και οι Λιβανάτες όμορφο ψαροχώρι με σημαντικές αρχαιότητες στη θέση Κΰνο στον Πύργο Λιβανατών. Η Αρκίτσα εκτός από τις ιδανικές της παραλίες και την τουριστική υποδομή, φιλοξενεί και το πορθμείο, που ταξιδεύει τους επισκέπτες στη Β. Εύβοια. Για τα ταξίδια στη Σκιάθο, τη Σκόπελο, την Αλόνησο (Β. Σποράδες) και τη Β. Εύβοια, υπάρχει το λιμάνι του Αγ. Κωνσταντίνου, με κίνηση όλες τις εποχές του χρόνου. Για τη διαμονή στον Αγ. Κωνσταντίνο, υπάρχουν, η θάλασσα και οι σειρήνες της, το βουνό και οι νύμφες του, τα ξενοδοχεία, η αγορά, οι επιχειρήσεις εξυπηρέτησης και ψυχαγωγίας και οι άνθρωποι.

 
 

Ο Καιρός στην Ελλάδα

 
Επιλέξτε περιοχή:
 
 
 
partners

Απαγορεύεται αυστηρώς η ακριβής, μερική, τμηματική, παραφρασμένη ή διασκευασμένη αναπαραγωγή των περιεχομένων ή του σχεδιασμού
αυτής της ιστοσελίδας, με οποιοδήποτε μέσο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοαντιγραφικό ή άλλο, χωρίς τη συγκατάθεση του νόμιμου εκπροσώπου.

Copyright © 1994 - 2024 www.greekhotels.gr (KAVI CLUB S.A. - Ταξιδιωτικές Υπηρεσίες στην Ελλάδα)

Γρήγορη Αναζήτηση
Γράψτε και επιλέξτε το όνομα του Ξενοδοχείου και πιέστε GO.
Ξενοδοχεία & Διαμερίσματα στην Κεντρική Ελλάδα.