Εύβοια

Ταξιδιωτικές πληροφορίες

Τουριστικές πληροφορίες για την περιοχή Εύβοια στην Κεντρική Ελλάδα

 

Αναζήτηση ξενοδοχείων!Ξενοδοχεία, διαμερίσματα, bungalows, βίλλες και motels στην Ελλάδα.

Προορισμός
Επισκέπτες
Check in
Check out

Εύβοια - Κεντρική Ελλάδα Ξενοδοχεία και Διαμερίσματα

Κατάλογος Διαμερισμάτων και Ξενοδοχείων όλων των κατηγοριών και αστέρων ανά περιοχή.
Επιλέξτε το κατάλυμα της αρεσκείας σας και επικοινωνήστε κατευθείαν για την κράτηση των δωματίων σας.

  Λίστες Καταλυμάτων σε τουριστικές περιοχές της Εύβοιας
  Ταξιδιωτικές πληροφορίες για την Εύβοια Κεντρική Ελλάδα
evia central greece hotels and apartments greece

ΕΙΚΟΝΙΚH ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Ταξιδιωτικές πληροφορίες
για την
Εύβοια Κεντρική Ελλάδα
edipsos hotels and apartments central greece eretria hotels and apartments central greece halkida hotels and apartments central greece karystos hotels and apartments central greece

Εύβοια - Γενικές Πληροφορίες για την Εύβοια, Κεντρική Ελλάδα

Πληροφορίες σχετικά με την Εύβοια

Evia hotels and apartments Central Greece

Η Εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί, μετά την Κρήτη, του ελληνικού αρχιπελάγους και το τρίτο μετά την Κύπρο της ανατολικής Μεσογείου. Είναι χωρισμένη από την κυρίως χώρα της Ελλάδας από τον Ευβοϊκό κόλπο. Στο κοντινότερο σημείο με τη Στερεά Ελλάδα είναι κτισμένη η μεγαλύτερη πόλη του νησιού η Χαλκίδα.

Μαζί με την Σκύρο και ένα μικρό κομμάτι της βοιωτικής ακτής (απέναντι από τη Χαλκίδα) αποτελούν διοικητικά τον νομό Εύβοιας της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Χωρίζεται σε τρία μεγάλα γεωγραφικά διαμερίσματα: τη βόρεια, την κεντρική και τη νότια Eύβοια. Έχει άριστα ανεπτυγμένη τουριστική υποδομή, που μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τον απαιτητικότερο επισκέπτη.

Evia hotels and apartments Central Greece

Τη Βόρεια Εύβοια, συγκροτούν οι Δήμοι Κηρέως, Νηλέως, Ελυμνίων, Αρτεμισίου, Ιστιαίας, Ωρεών, Αιδηψού και η Κοινότητα Λιχάδος. Αυτό που κάνει το Βόρειο κομμάτι της Εύβοιας να ξεχωρίζει από τις άλλες τουριστικές περιοχές της Ελλάδας, είναι ο ιδανικός συνδυασμός του καταπράσινου δασώδους ορεινού περιβάλλοντος με τις ανυπέρβλητες σε ομορφιά ακτές, που το περιβάλλουν.

Το νότιο τμήμα της Εύβοιας συγκροτείται από τους Δήμους Ταμυνέων, Αυλώνος, Κονιστρών, Κύμης, Δυστίων, Στυρέων, Μαρμαρίου, Καρύστου και την Κοινότητα Καφηρέως. Πολλά και ποικίλα είναι τα ενδιαφέροντα αλλά και οι εικόνες, που παρουσιάζει αυτό το κομμάτι της Εύβοιας. Εικόνες, προσωπικότητα και ενδιαφέροντα εντελώς διαφορετικά από αυτά του βορρά.

 
 

Ο Καιρός στην Ελλάδα

 
Επιλέξτε περιοχή:
 
 
 
partners

Απαγορεύεται αυστηρώς η ακριβής, μερική, τμηματική, παραφρασμένη ή διασκευασμένη αναπαραγωγή των περιεχομένων ή του σχεδιασμού
αυτής της ιστοσελίδας, με οποιοδήποτε μέσο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοαντιγραφικό ή άλλο, χωρίς τη συγκατάθεση του νόμιμου εκπροσώπου.

Copyright © 1994 - 2024 www.greekhotels.gr (KAVI CLUB S.A. - Ταξιδιωτικές Υπηρεσίες στην Ελλάδα)

Γρήγορη Αναζήτηση
Γράψτε και επιλέξτε το όνομα του Ξενοδοχείου και πιέστε GO.
Ξενοδοχεία & Διαμερίσματα στην Κεντρική Ελλάδα.