Ηλεία

Ταξιδιωτικές πληροφορίες

Τουριστικές πληροφορίες για την περιοχή Ηλεία στην Πελοπόννησο

 

Αναζήτηση ξενοδοχείων!Ξενοδοχεία, διαμερίσματα, bungalows, βίλλες και motels στην Ελλάδα.

Προορισμός
Επισκέπτες
Check in
Check out

Ηλεία - Πελοπόννησος Ξενοδοχεία και Διαμερίσματα

Κατάλογος Διαμερισμάτων και Ξενοδοχείων όλων των κατηγοριών και αστέρων ανά περιοχή.
Επιλέξτε το κατάλυμα της αρεσκείας σας και επικοινωνήστε κατευθείαν για την κράτηση των δωματίων σας.

  Λίστες Καταλυμάτων σε τουριστικές περιοχές στην Ηλεία
  Ταξιδιωτικές πληροφορίες για την Ηλεία, Πελοπόννησος
ilia peloponissos hotels and apartments greece

ΕΙΚΟΝΙΚH ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Ταξιδιωτικές πληροφορίες
για την
Ηλεία Πελοπόννησος
ancient olympia hotels and apartments peloponissos greece pyrgos hotels and apartments peloponissos greece kyllini hotels and apartments peloponissos greece zaharo hotels and apartments peloponissos greece

Ηλεία - Πόλεις & Χωριά στην Ηλεία, Πελοπόννησος

Πληροφορίες σχετικά με τις Πόλεις & Χωριά στην Ηλεία

Ηλεία - Λυνίσταινα

Ηλεία - Λυνίσταινα

Η Λυνίσταινα, σε υψόμετρο 820 μ, βρίσκεται στον «δυτικό ορίζοντα» της Ανδρίτσαινας, σε απόσταση 10 χλμ απ’ αυτή. Είναι χωριό με τη δική του μοναδική ομορφιά, από τη μια ο ποταμός Αλαμάνα, από την άλλη η κορυφογραμμή Ρακκαλίνα, με 120 καταγεγραμμένες μικρές και μεγάλες πηγές νερού. Αξίζει να επισκεφτείτε τις πλατείες «Πανώβρυση» και «Κατώβρυση», το δεντροσκέπαστο ρυάκι με τα συνεχή πέτρινα σκαλιά του, το νερόμυλο των ΜαρκοΣμυρναίων, τον Φράγκικο Πύργο, το Πνευματικό Κέντρο, το «Λενικό», το Κεφαλόβρυσο με την πηγή και το μύλο του, καθώς και το κάστρο, για το οποίο υπάρχει δρόμος προσέγγισης μέχρι τα 500 μέτρα.

Ηλεία - Κρυονέρι

Ηλεία - Κρυονέρι

Η Κοινότητα Κρυόνερου (ονομασία που προέρχεται από την πηγή νερού απ’ όπου υδρεύεται το χωριό) βρίσκεται Β.Α. της Αμαλιάδας σε απόσταση 10 χλμ. Περίπου και σε υψόμετρο 450 μ. Η αρχική του ονομασία ήταν Λόπεση που στα σλάβικα σημαίνει αγελαδότοπος. Περιτριγυρίζεται από πευκόδασος και κύρια ασχολία των κατοίκων είναι η καλλιέργεια σταφίδας, δημητριακών, ελιών και η κτηνοτροφία.

Ηλεία - Αμαλιάδα

Ηλεία - Αμαλιάδα

Η πόλη διαθέτει στο μεγαλύτερο ποσοστό της νεόκτιστες κατοικίες, με κήπους και αυλές, λόγω των ζημιών που προκάλεσαν οι σεισμοί του Βαρθολομιού (1988) και του Πύργου (1993). Δυτικά της πόλης έχουν αναπτυχθεί παραθαλάσσιοι οικισμοί πλήρως οργανωμένοι και με αυξημένες δυνατότητες τουριστικής υποδομής.

Ηλεία - Αυγείο

Ηλεία - Αυγείο

Το Αυγείο (Μπουχιώτη) είναι από τους παλαιότερους οικισμούς τους του Ηλειακού Κάμπου. Το όνομά του το πήρε από τον Μυθικό βασιλιά Αυγεία. Βρίσκεται Β.Δ. της Αμαλιάδας σε υψόμετρο 75μ.

 
 

Ο Καιρός στην Ελλάδα

 
Επιλέξτε περιοχή:
 
 
 
partners

Απαγορεύεται αυστηρώς η ακριβής, μερική, τμηματική, παραφρασμένη ή διασκευασμένη αναπαραγωγή των περιεχομένων ή του σχεδιασμού
αυτής της ιστοσελίδας, με οποιοδήποτε μέσο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοαντιγραφικό ή άλλο, χωρίς τη συγκατάθεση του νόμιμου εκπροσώπου.

Copyright © 1994 - 2009 www.greekhotels.gr (KAVI CLUB S.A. - Ταξιδιωτικές Υπηρεσίες στην Ελλάδα)

Γρήγορη Αναζήτηση
Γράψτε και επιλέξτε το όνομα του Ξενοδοχείου και πιέστε GO.
Lefkada
Ξενοδοχεία & Διαμερίσματα στην Πελοπόννησο.