Δωδεκάνησα

Ταξιδιωτικές πληροφορίες

Τουριστικές πληροφορίες για την περιοχή Δωδεκάνησα στα Ελληνικά Νησιά

 

Αναζήτηση ξενοδοχείων!Ξενοδοχεία, διαμερίσματα, bungalows, βίλλες και motels στην Ελλάδα.

Προορισμός
Επισκέπτες
Check in
Check out

Δωδεκάνησα - Ελληνικά Νησιά Ξενοδοχεία και Διαμερίσματα

Κατάλογος Διαμερισμάτων και Ξενοδοχείων όλων των κατηγοριών και αστέρων ανά περιοχή.
Επιλέξτε το κατάλυμα της αρεσκείας σας και επικοινωνήστε κατευθείαν για την κράτηση των δωματίων σας.

  Λίστες Καταλυμάτων σε τουριστικές περιοχές στα Δωδεκάνησα
  Ταξιδιωτικές πληροφορίες για τα Δωδεκάνησα, Ελληνικά Νησιά
dodecanese islands greek islands hotels and apartments greece

ΕΙΚΟΝΙΚH ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Ταξιδιωτικές πληροφορίες
για τα
Δωδεκάνησα Ελληνικά Νησιά
rhodes island hotels and apartments greek islands greece karpathos island hotels and apartments greek islands greece astipalea island hotels and apartments greek islands greece kos island hotels and apartments greek islands greece

Δωδεκάνησα - Παραλίες στα Δωδεκάνησα, Ελληνικά Νησιά

Πληροφορίες σχετικά με τις Παραλίες στα Δωδεκάνησα

Δωδεκάνησα - Παραλία Πάνορμος (Κάλυμνος)

Δωδεκάνησα - Παραλία Πάνορμος
(Κάλυμνος)

Η περιοχή του Πανόρμου πέρα από το φυσικό της κάλλος, φημίζεται και για τις παραλίες που την περιβάλλουν. Σε μικρή απόσταση μεταξύ τους υπάρχουν οι ακρογιαλιές Πλατύς Γιαλός, Καντούνι και Λινάρια. Θα κολυμπήσετε απολαμβάνοντας τα δροσερά νερά τους και θα χαρείτε στο έπακρον τον ελληνικό ήλιο.

Δωδεκάνησα - Παραλία Πηγάδια (Κάρπαθος)

Δωδεκάνησα - Παραλία Πηγάδια
(Κάρπαθος)

Αυτή η παραλία βρίσκεται ακριβώς έξω από την πόλη Πηγάδια, την πρωτεύουσα του νησιού. Είναι η παραλία η οποία προσελκύει τους περισσότερους επισκέπτες, καθώς βρίσκεται δίπλα στην πρωτεύουσα. Απλώνεται για μερικά χιλιόμετρα και έχει όμορφη άμμο και θαυμάσια νερά. Ομπρέλες και ξαπλώστρες είναι διαθέσιμα για ενοικίαση και διάφορα καταλύματα και ταβέρνες βρίσκονται κοντά στην παραλία.

Δωδεκάνησα - Παραλία Τιγκάκι (Κως)

Δωδεκάνησα - Παραλία Τιγκάκι
(Κως)

Αποτελεί την κοντινότερη παραλία στην πόλη της Κω, που βρίσκεται 11 χλμ. Βόρεια της πόλης. Είναι μία από τις ομορφότερες και πιο δημοφιλείς παραλίες του νησιού της Κω. Μια μακριά λευκή αμμώδη παραλία εκτείνεται σε 10 χλμ. με κρυσταλλικά ρηχά νερά. Η ομορφιά του τοπίου είναι αυξημένη από την αφθονία του πράσινου και των λουλουδιών. Προτείνονται διάφορες ανέσεις στην παραλία όπως θαλάσσια σπορ και ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Δωδεκάνησα - Παραλία Ιξιά (Ρόδος)

Δωδεκάνησα - Παραλία Ιξιά
(Ρόδος)

Η τεράστια παραλία μήκους 8 χιλιομέτρων, γνωστή και ως Ιξιά, βρίσκεται 5 χλμ δυτικά της Ρόδου και συνδυάζει άμμο και λευκά μεγάλα βότσαλα. Οι περισσότεροι επισκέπτες που προτιμούν την παραλία αυτή υποστηρίζουν ότι είναι η πιο δροσερή παραλία στο νησί, μιας και εδώ φυσούν μελτέμια κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Κάποιοι εκμεταλλεύονται το γεγονός για να απολαύσουν θαλάσσια σπορ όπως το windsurfing. Όλη η περιοχή αυτή αποτελεί πόλο έλξης για τους τουρίστες γιατί προσφέρει ένα «ολοκληρωμένο» μοντέλο διαμονής: μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ και θάλασσα σε λίγα μόλις μέτρα.

Δωδεκάνησα - Παραλία Παχιά Άμμος (Νίσυρος)

Παραλία δύσκολη στην πρόσβαση, σε απόσταση 10 χλμ περίπου από το Μανδράκι. Βρίσκεται στη Ανατολική πλευρά του νησιού και οδηγεί εκεί ο δρόμος μετά τους Πάλους που περνάει μπροστά από τα Λουτρά Παντελίδη. Πολύ πλατιά παραλία μήκους 350 περίπου μέτρων. Η άμμος της είναι ιδιαιτέρως χονδρόκοκκη και σκουρόχρωμη. Όποιος ενδιαφέρεται να την επισκεφτεί θα πρέπει να γνωρίζει ότι δεν υπάρχει καθόλου ίσκιος και επιπλέον συνηθίζεται ο γυμνισμός.

Δωδεκάνησα - Παραλία Πλάκα (Τίλος)

Βρίσκεται 2,5 χλμ. δυτικά του Αγίου Αντωνίου, στο δρόμο προς το μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονα. Πιο απομακρυσμένη από κτίρια και εξυπηρετήσεις, η παραλία της Πλάκας διαθέτει αμμουδιά με βότσαλα και αρκετό πράσινο. Το μήκος της είναι αρκετό για την εξασφάλιση απομόνωσης.

 
 

Ο Καιρός στην Ελλάδα

 
Επιλέξτε περιοχή:
 
 
 
partners

Απαγορεύεται αυστηρώς η ακριβής, μερική, τμηματική, παραφρασμένη ή διασκευασμένη αναπαραγωγή των περιεχομένων ή του σχεδιασμού
αυτής της ιστοσελίδας, με οποιοδήποτε μέσο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοαντιγραφικό ή άλλο, χωρίς τη συγκατάθεση του νόμιμου εκπροσώπου.

Copyright © 1994 - 2019 www.greekhotels.gr (KAVI CLUB S.A. - Ταξιδιωτικές Υπηρεσίες στην Ελλάδα)

Γρήγορη Αναζήτηση
Γράψτε και επιλέξτε το όνομα του Ξενοδοχείου και πιέστε GO.
Lefkada
Ξενοδοχεία & Διαμερίσματα στα Ελληνικά Νησιά.
Ξενοδοχεία & Διαμερίσματα στα Ελληνικά Νησιά.