Εύβοια

Ταξιδιωτικές πληροφορίες

Τουριστικές πληροφορίες για την περιοχή Εύβοια στην Κεντρική Ελλάδα

 

Αναζήτηση ξενοδοχείων!Ξενοδοχεία, διαμερίσματα, bungalows, βίλλες και motels στην Ελλάδα.

Προορισμός
Επισκέπτες
Check in
Check out

Εύβοια - Κεντρική Ελλάδα Ξενοδοχεία και Διαμερίσματα

Κατάλογος Διαμερισμάτων και Ξενοδοχείων όλων των κατηγοριών και αστέρων ανά περιοχή.
Επιλέξτε το κατάλυμα της αρεσκείας σας και επικοινωνήστε κατευθείαν για την κράτηση των δωματίων σας.

  Λίστες Καταλυμάτων σε τουριστικές περιοχές της Εύβοιας
  Ταξιδιωτικές πληροφορίες για την Εύβοια Κεντρική Ελλάδα
evia central greece hotels and apartments greece

ΕΙΚΟΝΙΚH ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Ταξιδιωτικές πληροφορίες
για την
Εύβοια Κεντρική Ελλάδα
edipsos hotels and apartments central greece eretria hotels and apartments central greece halkida hotels and apartments central greece karystos hotels and apartments central greece

Εύβοια - Πόλεις & Χωριά στην Εύβοια, Κεντρική Ελλάδα

Πληροφορίες σχετικά με τις Πόλεις & Χωριά στην Εύβοια

Εύβοια - Μετόχι

Εύβοια - Μετόχι

Στα 24 χλμ. δυτικά της Κύμης σε κατάφυτη χαράδρα μεταξύ των βουνών Μεσοβούνι και Σκοτεινή βρίσκεται το χωριό Μετόχι. Ο κεντρικός οικισμός με σπίτια διώροφα λιθόχτιστα, στις όχθες του Μετοχιάτη ποταμού. Οι άλλοι οικισμοί του είτε πιο ορεινοί και συχνά χιονοσκεπείς, όπως ο Κούτουρλας, ή πιο θαλασσινοί όπως η Παραλία Μετοχίου. Κοντά στο Μετόχι το εντυπωσιακό σπήλαιο "Κολέθρα" με τους καταρράχτες από υπόγειο ποτάμι που το διαρρέει και μια ακόμη σπηλιά (στο βουνόλοφο «Εφταός») με σταλακτιτικό διάκοσμο.

Εύβοια - Στένη

Εύβοια - Στένη

Η Στενή, ο πιο γνωστός χειμερινός προορισμός της Εύβοιας, βρίσκεται στο κεντρικό μέρος του νομού, σε μικρή απόσταση από τη σε υψόμετρο 450 μέτρα, στις πλαγιές της μέσα σε έλατα, οξιές, καστανιές, αγριοκερασιές και πλατάνια διαρρέεται από τα γάργαρα και κρυστάλλινα νερά πολλών πηγών και χειμάρρων και υπό τους μουσικούς κελαϊδισμούς δεκάδων ειδών πουλιών. Κατάλευκη το χειμώνα και καταπράσινη τις άλλες εποχές, είναι πλούσια αισθητική εμπειρία για τους επισκέπτες.

Εύβοια - Ανδρωνιάνοι

Εύβοια - Ανδρωνιάνοι

Στα 8 χλμ. από την Κύμη, βρίσκεται το χωριό Ανδρωνιάνοι, «κρυμμένο» στις υπώρειες των Κοτυλαίων, μέσα σε ελιές, συκοπερίβολα (απ’ εδώ σημαντικό μέρος και της φημισμένης συκοπαραγωγής της Κύμης) και κερασιές, είναι από τα πρώτα χωριά της περιοχής που επισκέπτεται το χιόνι τους χειμερινούς μήνες, δημιουργώντας ένα πανέμορφο τοπίο.

Εύβοια - Ροβιές

Εύβοια - Ροβιές

Σε απόσταση 95 χλμ. από τη Χαλκίδα προς βόρεια Εύβοια, και στα 10 χλμ. από τη Λίμνη, οι Ροβιές είναι κτισμένες κάτω από πευκόφυτους λόφους, μέσα σε ελαιώνες, κατά μήκος των ακτών του βόρειου Ευβοϊκού Κόλπου. Οι πανέμορφες και εκτεταμένες παραλίες με βότσαλο και άμμο, έλκουν πολλούς παραθεριστές, που βρίσκουν καλή τουριστική υποδομή – ξενοδοχεία, παραδοσιακούς ξενώνες, αγροτουριστικά καταλύματα κλπ.

Εύβοια - Βασιλικά

Εύβοια - Βασιλικά

Στη βόρεια Εύβοια, σε απόσταση 97 χλμ. από τη Χαλκίδα προς την Ιστιαία, βρίσκεται το χωριό Βασιλικά, χωμένο μέσα σε πευκοδάσος που φτάνει ως την παραλία του, το Ψαροπούλι, - μια εκτεταμένη παραλία με βότσαλο στο μεγαλύτερο μέρος αλλά και αμμουδιές, στις ακτές του Αιγαίου, απ’ όπου με λίγο καθαρή ατμόσφαιρα φαίνονται απέναντι η Σκόπελος και η Αλόννησος.

 
 

Ο Καιρός στην Ελλάδα

 
Επιλέξτε περιοχή:
 
 
 
partners

Απαγορεύεται αυστηρώς η ακριβής, μερική, τμηματική, παραφρασμένη ή διασκευασμένη αναπαραγωγή των περιεχομένων ή του σχεδιασμού
αυτής της ιστοσελίδας, με οποιοδήποτε μέσο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοαντιγραφικό ή άλλο, χωρίς τη συγκατάθεση του νόμιμου εκπροσώπου.

Copyright © 1994 - 2019 www.greekhotels.gr (KAVI CLUB S.A. - Ταξιδιωτικές Υπηρεσίες στην Ελλάδα)

Γρήγορη Αναζήτηση
Γράψτε και επιλέξτε το όνομα του Ξενοδοχείου και πιέστε GO.
Lefkada
Ξενοδοχεία & Διαμερίσματα στην Κεντρική Ελλάδα.